Omgekeerd zoeken


Omgekeerd zoeken

Omgekeerd zoeken is sinds de komst van de telefoons met nummerweergave een veel gebruikte zoekopdracht op het internet. U wordt gebeld door en telefoonnummer dat u niet kent en wilt weten wie u heeft gebeld. Het enige dat u hoeft te doen is in het bovenstaande zoekveld het telefoonnummmer in te geven. Onze zoekmachine zal binnen enkele seconden weergeven wie u heeft gebeld.

Telefoonnummer omgekeerd zoeken

Een telefoonnummer omgekeerd zoeken of Omgekeerd zoeken op telefoonnummer. Deze twee termen worden vaak gebruikt als er omgekeerd gezocht wordt. Uit onderzoek is gebleken dat ook veel bedrijven deze manier van omgekeerd zoeken gebruiken om achter bepaalde persoonsgegevens van potentiele klanten te komen. Het gebeurd vaak dat een callcenter een bestand met telefoonnumers op koopt. De callcenter medewerkers gebruiken het omgekeerd zoeken om achter de naam en het adres van de personen achter de telefoonnummers te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>